0625007958 info@c-moi.nl

MIJN REFERENTIES

Anne Claire werkt als projectleider aan de campagne Wandelen voor Water. Haar gedrevenheid, nieuwe ideeën en transparante manier van werken hebben deze campagne een enorme boost gegeven.

Stijn Wopereis

Head of fundraising & partnerships, Amref Flying Doctors

Anne Claire is een topper die weet wat ze wil en dat ook uitvoert. Ze is enthousiast, een doorpakker, en brengt structuur en overzicht. Ze zet liever een stap te veel dan te weinig, maar weet ook goed haar grenzen te bewaken. Ze bedenkt, creëert en voert uit, dus een aanwinst voor elke organisatie!

Danielle Lok-Meijer

Communicatiemanager, Goois Natuurreservaat

In de samenwerking tussen Kentaa en de Hartstichting heb ik Anne Claire leren kennen als een ware professional in het opzetten van een fundraising event. Het maakt voor Anne Claire niet uit welk platform of welke tool ze hiervoor moet gebruiken, ze haalt er het maximaal haalbare uit. Niet bang om te vragen en uitermate gedreven om de door haar gestelde doelen na te streven. Een welkome toevoeging in ieder project!

Geertjan Schotpoort

Account Support, Kentaa

Anne Claire is een brok daadkracht en dynamiek, met een ongelooflijk brede online kennis waardoor ze op veel verschillende projecten inzetbaar is. Ze heeft in korte tijd (!) enorm veel voor ons gedaan. Ze is strategisch sterk, maar kan ook onmiddellijk de vertaalslag maken naar de operatie. Ze is hands-on, resultaatgericht en neemt daarbij ook de tijd om collega’s op een hoger plan te brengen. Super mens om mee te werken!

Saskia Divendal

Teamleider Marketing & Communicatie, Rode Kruis

Anne Claire is naast een gezellige collega vooral een hardwerkende en flexibele collega, die veel verstand heeft van het promoten van events. Ze heeft een hands on mentaliteit en is altijd positief gesteld. Ik vond het dan ook leuk om met haar samen de PR activiteiten voor de 11strandentocht te organiseren.

Vivianne van Hövell

Communicatieadviseur ambassadeurs & events, Hartstichting

Anne Claire is een zeer gedreven en resultaatgerichte fondsenwerver/online marketeer. Anne Claire is enthousiast, professioneel, ondernemend en werkt vanuit passie.

De combinatie van kennis en vaardigheden die zij meebrengt maakt haar als online fondsenwerver al snel zeer waardevol voor de organisatie. Als je snel verandering en resultaat wilt zien dat ben je bij haar aan het goede adres. She gets the job done! Voor SOS Kinderdorpen heeft ze de sturing op SEO volledig opgezet en haar kennis overgedragen om dit binnen de organisatie te borgen. Daarnaast heeft ze vele fondsenwervende campagnes helpen opzetten en het gebruik van andere kanalen zoals SMS, actieplatform en petitietools bij SOS geïmplementeerd. Ook heeft ze als projectleider de basis neergezet voor de online werving strategie van SOS Kinderdorpen en heeft ze onderzoek gedaan en de briefing gemaakt voor de bouw onze nieuwe website.

Sam Schiltmeijer

Teammanager Acquisitie, SOS Kinderdorpen

Claire was gedurende ons transformatieproces van zowel de website als onze app de manager die we zochten. Met haar frisse blik en energie zorgde ze voor de juiste input op de juiste momenten.

Hans de Heus

Sales Manager, Medialab

Anne Claire is een energiek, inspirerend en creatief persoon met een no-nonsense aanpak en commerciële flair. Prettig samenwerken hoor!

Peter-Jan Bentein

Managing Investor, NVL-Lease

Anne Claire heeft als Product Owner ervoor gezorgd dat we binnen 2 sprints een goede eerste versie hebben kunnen neerzetten van de Rode Kruis Refugee Buddy. Door haar begrip van de verschillende mobile app development facetten, kennis van Agile Scrum, betrokkenheid bij het team en snelle besluitvaardigheid hebben we dit project binnen budget, volgens plan en naar volle tevredenheid van het Rode Kruis kunnen neerzetten. Ik zou zo weer een project met haar als Product Owner doen.

Sam Warnaars

Head of Innovation , aFrogleap

Anne Claire is een fijne collega om mee samen te werken. Ze is heel gedreven, resultaatgericht, pragmatisch en heeft een passie voor online. In hele korte tijd van 6 weken heeft Anne Claire ervoor gezorgd dat het actieplatform voor SOS Kinderdorpen is geïntroduceerd. Ze brengt leven in de brouwerij met haar optimisme, spontaniteit en humor.

Katja Veen-Buchholz

Manager Marketing Retentie , SOS Kinderdorpen

Anne Claire heeft voor ons een mooie nieuwe uitstraling in de communicatie uitingen gecreëerd. Beleving, creativiteit en het enthousiasme dat wij willen uitstralen weet Anne Claire perfect te vertalen. Altijd op zoek naar het beste resultaat en snel in schakelen, wat voor ons van essentieel van belang is als wij keer op keer opdrachten sturen, waarmee wij snel willen inspelen op de markt. Een eerlijke en duidelijke dame die weet waar zij voor staat en haar opdrachtgever probeert te begrijpen. Wij hebben inmiddels nog maar weinig communicatie nodig en met een zeer kort belletje of mailtje heb ik wat ik wil. Het is in dit vak zeer belangrijk dat opdrachtgever en creatief designer met elkaar kunnen lezen en schrijven, omdat dit het traject sneller laat verlopen met het beste eindresultaat.

Tamara Schippers

Managing Director, Top Tours & Delirium Café Amsterdam

Met Anne Claire van der Lugt was het ontzettend prettig samenwerken! Haar uitstekend inzicht in mijn behoeftes, wensen en verwachtingen en haar adequate opvolging van mijn vragen en opmerkingen, hebben ervoor gezorgd dat ik trots ben op mijn prachtige website! Samenwerken met Anne Claire is absoluut aan te raden!

Peggy Carlier

Directrice Académie Mindful Teaching France, Mindfulminds

Bij SOS Kinderdorpen heb ik samengewerkt met Anne Claire. Voor de ontwikkeling van het actieplatform voor particulieren en bedrijven. Anne Claire heeft mij in haar rol geholpen bij de aanvraag/ offerte en ontwikkelingstraject. Ik zou Anne Claire aanbevelen aan iedereen die een platform wil starten. Ze heeft uitgebreide kennis op het gebied van development en werkt snel en secuur als projectmanager. Ze is kritisch en doortastend, de beste projectmanager (op het gebied van technische ontwikkeling) die ik heb meegemaakt!

Leon Janssen

Corporate Partnership Manager a.i., SOS Kinderdorpen

Harde werker, passievol, humorvol, van meerdere markten thuis. Praktisch ingesteld, zelfstandig en oog voor details. Iemand die aanpakt en graag mooie dingen maakt. Een prima collega dus.

Roek Lips

Projectmanager, Lips in Company

Als je iemand los kunt laten op een online project dan is het Claire. Ik heb mij nooit zorgen hoeven maken. Zij zorgt dat klanten precies weten wat er gaat gebeuren en wat er van hun wordt verwacht. Ze vertaalt online wensen naar technische oplossingen en weet opdrachten binnen deadlines op te leveren. Top!

Robin de Vries

Directeur, 2ML Group

Claire heeft als onze online projectmanager ervoor gezorgd dat wij weer online zichtbaar zijn met alle bedrijven van de 2ML Group. Altijd nam zij initiatief en regelde alles tot in detail. Daarnaast heeft ze een positieve uitstraling naar het team en klanten. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Daan Brenninkmeijer

Directeur, 2ML Group

Print Friendly, PDF & Email