0625007958 info@c-moi.nl

ONLINE FONDSENWERVER

Elk kind heeft een familie nodig en daarom zorgt SOS Kinderdorpen ervoor dat ieder kind kan opgroeien in een liefdevolle familie. Door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan en door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie.

Voor SOS Kinderdorpen ben ik samen met Team Acquisitie ervoor verantwoordelijk dat er zoveel mogelijk donaties worden verkregen. Om dit te realiseren heb ik de volgende verantwoordelijkheden binnen dit team:

 

 • Bijdragen aan de online visie, het opstellen en implementeren van het acquisitie jaarplan
 • Ontwikkelen en implementeren van de acquisitie strategie voor fondsenwerving
 • Plannen, coördineren en uitvoeren online acties en campagnes
 • Verantwoordelijk voor de online targets van het acquisitie team
 • Online en offline monitoren en realiseren van fondsenwervende targets
 • Optimaliseren van de website, online marketing en campagnes (SEO, SEA, Facebook adds)
 • Begeleiden offerte traject en ontwikkelen van het actieplatform en de online marketing campagnes
 • Online ondersteunen van de verschillende afdelingen
 • Ontwikkelen en intern verspreiden van online kennis(banken)
 • Het grafisch ontwerpen van verschillende communicatie-uitingen
 • Het realiseren van de website van Families voor Families

Anne Claire is een fijne collega om mee samen te werken. Ze is heel gedreven, resultaatgericht, pragmatisch en heeft een passie voor online. In hele korte tijd van 6 weken heeft Anne Claire ervoor gezorgd dat het actieplatform voor SOS Kinderdorpen is geïntroduceerd. Ze brengt leven in de brouwerij met haar optimisme, spontaniteit en humor.

Katja Veen-Buchholz

Manager Marketing Retentie , SOS Kinderdorpen

Bij SOS Kinderdorpen heb ik samengewerkt met Anne Claire. Voor de ontwikkeling van het actieplatform voor particulieren en bedrijven. Anne Claire heeft mij in haar rol geholpen bij de aanvraag/ offerte en ontwikkelingstraject. Ik zou Anne Claire aanbevelen aan iedereen die een platform wil starten. Ze heeft uitgebreide kennis op het gebied van development en werkt snel en secuur als projectmanager. Ze is kritisch en doortastend, de beste projectmanager (op het gebied van technische ontwikkeling) die ik heb meegemaakt!

Leon Janssen

Corporate Partnership Manager a.i., SOS Kinderdorpen

Anne Claire is een zeer gedreven en resultaatgerichte fondsenwerver/online marketeer. Anne Claire is enthousiast, professioneel, ondernemend en werkt vanuit passie.

De combinatie van kennis en vaardigheden die zij meebrengt maakt haar als online fondsenwerver al snel zeer waardevol voor de organisatie. Als je snel verandering en resultaat wilt zien dat ben je bij haar aan het goede adres. She gets the job done! Voor SOS Kinderdorpen heeft ze de sturing op SEO volledig opgezet en haar kennis overgedragen om dit binnen de organisatie te borgen. Daarnaast heeft ze vele fondsenwervende campagnes helpen opzetten en het gebruik van andere kanalen zoals SMS, actieplatform en petitietools bij SOS geïmplementeerd. Ook heeft ze als projectleider de basis neergezet voor de online werving strategie van SOS Kinderdorpen en heeft ze onderzoek gedaan en de briefing gemaakt voor de bouw onze nieuwe website.

Sam Schiltmeijer

Teammanager Acquisitie, SOS Kinderdorpen

U HEEFT EEN PROJECT!