0625007958 info@c-moi.nl

WEB MANAGER RODE KRUIS

Als noodhulp organisatie helpt Rode Kruis bij rampen en conflicten direct. Met wereldwijd ruim 17 miljoen vrijwilligers biedt het Rode Kruis onderdak, voedsel, schoon drinkwater en medische voorzieningen overal ter wereld. Hun doel: zoveel mogelijk levens redden.

Voor het Rode Kruis ben ik vanuit puntNL ingezet als Interim Web Manager om de online projecten van deze noodhulp organisatie in goede banen te leiden. De volgende projecten vielen binnen mijn werkzaam- en verantwoordelijkheden:

 

Anne Claire is een brok daadkracht en dynamiek, met een ongelooflijk brede online kennis waardoor ze op veel verschillende projecten inzetbaar is. Ze heeft in korte tijd (!) enorm veel voor ons gedaan. Ze is strategisch sterk, maar kan ook onmiddellijk de vertaalslag maken naar de operatie. Ze is hands-on, resultaatgericht en neemt daarbij ook de tijd om collega’s op een hoger plan te brengen. Super mens om mee te werken!

Saskia Divendal

Teamleider Marketing & Communicatie, Rode Kruis

Anne Claire heeft als Product Owner ervoor gezorgd dat we binnen 2 sprints een goede eerste versie hebben kunnen neerzetten van de Rode Kruis Refugee Buddy. Door haar begrip van de verschillende mobile app development facetten, kennis van Agile Scrum, betrokkenheid bij het team en snelle besluitvaardigheid hebben we dit project binnen budget, volgens plan en naar volle tevredenheid van het Rode Kruis kunnen neerzetten. Ik zou zo weer een project met haar als Product Owner doen.

Sam Warnaars

Head of Innovation , aFrogleap

U HEEFT EEN PROJECT!