0625007958 info@c-moi.nl

2ML IT Solutions

Als u behoefte heeft aan controle en regie over uw ICT systemen en applicaties dan kunt u bij 2ML IT Solutions terecht voor uw kantoorautomatisering, cloud diensten en digital development. De medewerkers zijn jong, humorvol, enthousiast en gemotiveerd. Ik kan het weten, want ik deelde dagelijks kantoor inclusief lunch met hen. Ik was ook hun projectmanager voor de realisatie en het beheer van de websites van het bedrijf. Zo was ik in mijn rol als projectmanager bij puntNL verantwoordelijk voor:

  • Het realiseren en beheren van de website
  • Het SEO optimaliseren van de website
  • Het inrichten en beheren van MailChimp

Claire heeft als onze online projectmanager ervoor gezorgd dat wij weer online zichtbaar zijn met alle bedrijven van de 2ML Group. Altijd nam zij initiatief en regelde alles tot in detail. Daarnaast heeft ze een positieve uitstraling naar het team en klanten. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Daan Brenninkmeijer

Directeur, 2ML Group

Als je iemand los kunt laten op een online project dan is het Claire. Ik heb mij nooit zorgen hoeven maken. Zij zorgt dat klanten precies weten wat er gaat gebeuren en wat er van hun wordt verwacht. Ze vertaalt online wensen naar technische oplossingen en weet opdrachten binnen deadlines op te leveren. Top!

Robin de Vries

Directeur, 2ML Group

U HEEFT EEN PROJECT!