DESIGN BY C-MOI

Omdat ik het belangrijk vind om breed inzetbaar te zijn heb ik mij in 2011 gespecialiseerd het ontwerpen van communicatiemiddelen. Op deze manier hoef je maar één persoon te briefen bij het project. Ik maak direct ontwerpen die aansluiten op de huisstijl, dit scheelt niet alleen tijd maar ook geld. Uiteraard vind ik het ook geen probleem om andere partijen hiervoor aan te sturen. We praten dezelfde taal en ook hier leer ik weer van.

 

Anne Claire heeft voor ons een mooie nieuwe uitstraling in de communicatie uitingen gecreëerd. Beleving, creativiteit en het enthousiasme dat wij willen uitstralen weet Anne Claire perfect te vertalen. Altijd op zoek naar het beste resultaat en snel in schakelen, wat voor ons van essentieel van belang is als wij keer op keer opdrachten sturen, waarmee wij snel willen inspelen op de markt. Een eerlijke en duidelijke dame die weet waar zij voor staat en haar opdrachtgever probeert te begrijpen. Wij hebben inmiddels nog maar weinig communicatie nodig en met een zeer kort belletje of mailtje heb ik wat ik wil. Het is in dit vak zeer belangrijk dat opdrachtgever en creatief designer met elkaar kunnen lezen en schrijven, omdat dit het traject sneller laat verlopen met het beste eindresultaat.

Tamara Schippers

Managing Director, Top Tours & Delirium Café Amsterdam

Mijn ontwerpen

In 2010 ben ik begonnen met het ontwerpen van geboortekaartjes en huisstijlen. Hiervan heb ik er ruim 500 gemaakt. In die periode ontdekten al snel bedrijven als SOS Kinderdorpen, de Hartstichting en het KWF waar ik voor werk(te) mijn dubbelfunctie. Ik ontwierp voor hun al snel alle uitingen voor social media, video’s, nieuwsbrieven, flyers, folders, posters, banners, handtekeningen en complete huisstijlen. Hieronder een aantal van mijn ontwerpen. Projecten waar ik projectmanagement marketing of event voor ben geweest vind je hier. 

U WILT EEN ONTWERP?